Ajándék nőknek - selyem sálak, kendők kézzel festve. Karácsonyi, születésnapi ajándék nőknek

2013. április 5., péntek

A tökéletes ballagási ajándék - kézzel festett selyem kendők, sálak


A ballagás óriási esemény egy ember életében, s a megfelelő ajándék kiválasztása persze minden hozzátartozónak fejtörést okoz, szeretnénk, ha az illető évek múlva is mosolyogva, nosztalgikusan tekintene a jól eltalált darabra.

Legtöbben az ékszereket preferálják, mi azonban egy egészen más ötlettel állunk elő, a közelgő ballagásra tekintettel; selyemsál, mint ballagási ajándék!


Mondanunk sem kell, hogy egy sál öltöztet, rengeteget dob a megjelenésünkön és hordható az év minden napján. Valamint elég valószínű, hogy a rokonság 90 százaléka ezüst vagy arany ékszerekkel fogja elhalmozni a ballagó diákot, egy különleges, kézzel készített selyemsál azonnal kitűnik az egyhangú ballagási ajándékok közül. 

Miért pont selyem sálat, kendőt adjak ajándékba?


Ballagási ajándék ötletek: kézzel festett selyem kendő v. sálSelyem sálaink, kendőink különlegessége, hogy :
  • minden darab egyedi, kézzel készült, emberi munka, 
  • színeik és mintáik óriási választékban állnak a vásárlók rendelkezésére, így, 
  • az eredetiségnek köszönhetően, egészen biztos, hogy nem találkozunk szembe az utcán imádott selyemsálunkkal. 

A jól megválasztott ballagási ajándék 

Ballagási ajándékként valami klasszikus darabot ajánlunk, ami évek múlva is divatos lesz. Akár egy színátmenetes selyemsál v. selyemkendő is megállja a helyét, hiszen olyan kifinomult árnyalataink vannak, melyek valósággal gyönyörködtetik a szemet, mindenféle minta nélkül is. 


A választás szempontjai: 

  1. Színek tekintetében érdemes kiindulni abból, hogy mit hord szívesen a megajándékozott, 
  2. milyen ruhadarabjai vannak, amelyhez tudja hordani, 
  3. illetve milyen stílusban öltözködik. 


A tökéletes ballagási ajándék: egyedi selyem kendő kézzel készítve


selyemfestés technikáját alkalmazva szinte akármilyen mintát, jelképet, feliratot is el tudunk helyezni a selyemsálon, mint például a végzés évét. Egyre többen keresnek fel minket ebben a szezonban ballagási ajándékért, mi pedig örömmel teszünk eleget a vásárlók kívánságainak. 



Ha te is szeretnél ballagásra exkluzív, kézzel festett Silkyway selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, a silkyway.hu/webaruhaz címen, vagy keress minket bizalommal a 20/515-8074-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

Silkyway selyemfestő műhely - művészi alkotások selyemből, nőktől nőknek 

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése